Accessibility Tools

Η ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού η οποία γιορτάζεται στις 25 Οκτωβρίου σας προσφέρει τα παρακάτω πακέτα σε προνομιακή τιμή θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συμβάλλει στην έγκαιρη διάγνωση μαστοπαθειών.

ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΜΑΣΤΩΝ 20€

ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ 30€

Ψηφιακή Μαστογραφία (DR) & Υπέρηχο Μαστών 45€

Η Προσφορά ισχύει από 15 Οκτωβρίου έως 29 Οκτωβρίου 2021

Σημειώσεις:
• Για τις κυρίες άνω των 35 ετών υποχρεωτικά πρέπει να έχει προηγηθεί μαστογραφία.
• Και οι δύο εξετάσεις πραγματοποιούνται με ραντεβού .

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που μικροί και μεγάλοι αλλάζουν την καθημερινότητα τους μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Τα παιδιά γυρίζουν στα σχολεία τους και οι φοιτητές νέοι και παλαιοί μπαίνουν στην έναρξη μιας νέας ακαδημαϊκής περιόδου.

Για τους μαθητές απαιτείται αθλιατρικός έλεγχος προκειμένου να πιστοποιηθεί η ικανότητα τους να μετάσχουν είτε στις δραστηριότητες του μαθήματος της γυμναστικής είτε σε οποιοδήποτε άθλημα. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν παθήσεις στις οποίες απαγορεύεται η έντονη σωματική δραστηριότητα.

Για τους φοιτητές καθώς και για όλους τους ενηλίκους που επιθυμούν να εγγραφούν σε κάποιο γυμναστήριο ή να συμμετάσχουν σε κάποιο άθλημα, ισχύει ο ίδιος αθλιατρικός έλεγχος.

Σας προτείνουμε τα ακόλουθα πακέτα:

Αιματολογικό ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟ Πακέτο

Γενική αίματος
Σίδηρος
Φερριτίνη
Σάκχαρο
Χοληστερίνη
Σύνολο 20€

Γενική αίματος
Σίδηρος
Φερριτίνη
+
Ηλεκτροκαρδιογράφημα
+
Triplex Καρδιάς
+
Βεβαίωση Άθλησης
Σύνολο 45€

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ Πακέτο

Ηλεκτροκαρδιογράφημα
+
Triplex Καρδιάς
+
Βεβαίωση Άθλησης
Σύνολο 40€


Η προσφορά ισχύει από 08 Σεπτεμβρίου έως 29 Οκτωβρίου 2021

 

Σας ενημερώνουμε ότι στο κέντρο μας στον Πειραιά εγκαταστήσαμε τον πλέον εξελιγμένο ψηφιακό ορθοπαντογράφο για πραγματικά «κρυστάλλινες» πανοραμικές.

Ειδική προνομιακή τιμή γνωριμίας στα 20€.

 

Καλέστε μας για ραντεβού

Στο κέντρο μας διενεργούμε τη νέα εξέταση ανίχνευσης και ποσοτικού προσδιορισμού των ειδικών αντισωμάτων IgG νέας γενιάς (anti-SARS-Cov-2, IgG-Spike).

Τα αντισώματα αυτά που εξουδετερώνουν τον κορωνοϊό και προστατεύουν από τη νόσο, παράγονται από τον οργανισμό είτε μετά από φυσική νόσηση και ανάρρωση είτε μετά από εμβολιασμό.

Η παρουσία τους είναι ο πιο αξιόπιστος εργαστηριακός δείκτης ανοσίας και προστασίας από τη νόσο.

Συνιστάται να γίνεται μετά την πλήρη ανάρρωση από πιθανή ή επιβεβαιωμένη νόσο (τουλάχιστον δύο εβδομάδες μετά) ή μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού για εκτίμηση της αποτελεσματικότητάς του (τουλάχιστον δύο εβδομάδες μετά τη 2η δόση), καθώς και για τη διάρκεια της προστασίας.

Η εξέταση αποτελεί πολύτιμη πληροφορία και εργαλείο για τον γιατρό και για τον εξεταζόμενο.

Γίνεται με απλή αιμοληψία, χωρίς να χρειάζεται κάποια προετοιμασία.

Διενεργείται στα εργαστήριά μας με την κορυφαία τεχνολογία και αντιδραστήρια της ROCHE Ελβετίας, με την υψηλότερη αξιοπιστία (ειδικότητα 100%, ευαισθησία 98,8%) και είναι εγκεκριμένη από το ΝHS-UΚ και το FDA-USA.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία του Μικροβιολογικού.

Κόστος εξέτασης  25€  

(Δεν καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ )


Σημείωση: Η εξέταση πραγματοποιείται χωρίς ραντεβού.

Η ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού η οποία γιορτάζεται στις 25 Οκτωβρίου σας προσφέρει το παρακάτω πακέτο σε προνομιακή τιμή θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συμβάλλει στην έγκαιρη διάγνωση μαστοπαθειών.

Σελίδα 1 από 3

 

 

 

Από το 1987 με την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

© 2022 Biodiagnostics.gr. Designed and Developed by Web Rely